Levering

GamePlanetXL verzend je bestelling, indien de producten voorradig zijn nog dezelfde dag (binnen 24 uur)*. Je pakket zal, indien deze niet per enveloppe verzonden kan worden, per pakketpost bij je worden aangeboden door PostNL. Voor producten zoals de nieuwste games maken we gebruik van de track & trace code van PostNL. Voor overige producten, zoals oudere games, word het product enkel gefrankeerd als standaard brief.

De kosten van zendingen naar België bedragen €3,95. Deze kosten bestaan uit de verzendkosten van Bpost en de transactiekosten van Bancontact/PayPal.


Mocht je vragen hebben over de levering of vind je dat het product te lang op zich laat wachten neem dan contact met ons op via:

Info@gameplanetxl.nl

of

085 303 86 76

(In het geringste geval kan het zijn dat een product niet uit voorraad leverbaar is en wij onze leverancier(s) vragen het product rechtstreeks naar de klant toe te sturen. We zijn overeen gekomen dit binnen de perken te houden en de levering te doen laten plaatsvinden binnen enkele werkdagen na de bestelling).

* Zendingen naar België arriveren doorgaans tussen 1-3 werkdagen na de bestelling, ook worden de pre-orders over het algemeen niet op dag van release geleverd in België.