Call of Duty: Infinite Warfare

9,80
  • Uitgever: Activision
  • Platform: Playstation 4
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving


Call of Duty: Infinite Warfare


Call of Duty®: Infinite Warfare bevat drie unieke speltypen: in Campaign kun je genieten van de duistere, militaire roots van de reeks, maar dan met een nieuwe twist. De multiplayer combineert populaire elementen zoals een gecombineerd bewegingssysteem met verschillende gameplay-innovaties. Het nieuwe Zombies-speltype biedt je een frisse, nieuwe aanpak en een bloedstollend verhaal.

Call of Duty: Infinite Warfare bevat adembenemende achtergronden en geweldige filmische momenten, terwijl er ook nog een aangrijpende oorlog in beeld wordt gebracht, die doet denken aan het begin van de gamereeks.

Onze vijanden zijn fascisten. Dit zijn wrede, militante extremisten. Ze willen alle grondstoffen en rijkdommen van alle buitenposten in het sterrenstelsel in handen krijgen, waardoor ze de landen op aarde aardig in de tang houden.

Het 'chained-based' gecombineerde bewegingssysteem waar we allemaal zo van houden is terug. Je krijgt nu meer beloningen dan ooit tevoren als je je omgeving gebruikt en in het heetst van de strijd strategie├źn toepast.


Aanvullende info

Specificaties
Genre Shooter
Leeftijd (PEGI) 18 Jaar
EAN 5030917197154

Reviews (0)

Schrijf een review voor deze game!

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed